Herfstvakantie 2020

Deze herfstvakantie staan er weer leuke activiteiten op de planning. Op vrijdag 16 oktober een Sport en spel middag met knutseluurtje en op maandag 12 oktober een uitje naar een zwembad.

Gedurende de coronacrisis willen wij graag extra leuke activiteiten aanbieden voor kinderen, als compensatie voor veel activiteiten die uit zijn gevallen, binnen en buiten OKids. Het plan is om in 2020 en 2021 iedere schoolvakantie naast de standaard activiteit een klein uitje of iets dergelijks te plannen, mits dit natuurlijk verantwoord en binnen de coronamaatregelen mogelijk is.

Wat: OKids herfstvakantie
Waar: Gymzaal van de Bongerd aan de Wieldraaierlaan 120.
Wanneer: Vrijdag 16 oktober van 10:00 uur tot 16:00 uur
Parkeren: Erve Medenboer, achter de school
Kosten: 1,- euro p.p. (4-12 jaar, adviesleeftijd 5+)
Capaciteit: 23/30
Aanmelden: Klik hier

Wat: Mini-uitstapje zwembad (VOL)
Waar: Twentebad in Hengelo
Wanneer: Maandag 12 oktober van 10:00 uur tot 17:30, we zitten vol
Verzamelpunt: Iedereen die zich aangemeld heeft krijgt een mail
Capaciteit: Dit uitstapje is vol!
Aanmelden: Aanmelding gesloten! Wil je toch meedoen en eventueel op de wachtrij? Geef je dan via de standaard methode op en zet bij opmerkingen dat je graag op de wachtrij wilt als iemand uitvalt. Klik hier

Adviesleeftijd vanaf 6 jaar. We nemen een arrangement met patat, limonade en ijs.

Vind u dat we vaker moeten zwemmen of heeft u een tip waar we de volgende keer naartoe kunnen gaan? Vul het in bij ‘Overige informatie, commentaar’ en we nemen het mee bij ons volgende overleg.

Met de nieuwe aangekondigde maatregelen lijkt het er vooralsnog op dat OKids als jeugdorganisatie in ieder geval vrijdag 16 oktober gewoon door kan laten gaan, zelfde geldt voor het zwemuitje maandag 12 oktober. We houden de berichtgevingen vanuit Rijksoverheid goed in de gaten en mochten er dingen wijzigen krijgt u dit per e-mail van ons te horen.
* Betreft het dagje zwemmen mag het Twentebad ons helaas geen eten verkopen. Daarom gaat de prijs omlaag naar €6,- en willen wij u vragen een eigen lunchpakket mee te nemen. De kinderen krijgen van ons ook nog een zakje chips.